Solafskærmning

Når sommeren er på sit højeste i Danmark nyder de fleste af os den i fulde drag. Men til tider kan det være rart, at kunne skærme af for de skarpe stråler.

Book gratis gardinbussen


  Hvorfor benytte solafskærmning?

  Solafskærmning kan være både udvendigt og indvendigt. Hos Gardinhylden har vi mange forskellige løsninger klar til dig og har gode råd til, hvordan du mest effektivt undgår de direkte solstråler.

  Der kan være flere årsager til at du ønsker solafskærmning. Udendørs kan det være hensigtsmæssigt hvis man skal spise ude eller der er børn til stede, der ikke skal eksponeres for meget.
  Det kan ligeledes være nødvendigt med effektiv solafskærmning indendørs, da forskellige skærme reflekterer strålerne.

  Men alt dette er en hårfin grænse mellem at ville have så meget sol som muligt og hvornår det er for meget. Derfor er det dejligt, nemt at kunne kontrollere det.

  De mange fordele ved solafskærmning

  Der er mange gode grunde til at skærme for solen. Det kan blandt andet beskytte dit interiør. Hvis tekstiler og andre materialer står i direkte sollys, kan de begynde at falme og miste noget af farven. Dette kan dog undgås hvis du får afskærmet effektivt for sollyset. Udover møbler kan også vægpynt og trægulve tage skade.

  Når du solafskærmer indvendigt kan du faktisk også opnå en større isoleringseffekt. Hvis du får de rette gardiner monteret korrekt, kan du i sidste ende, spare penge på elregningen.

  Hos Gardinhylden har vi mange forskellige solafskærmningsløsninger, blandt andet vores duette/dupli plisségardin, der er god til effektiv solafskærmning, med isolerende effekt.

  Kontakt os allerede i dag hvis du søger hjælp og vejledning til den rigtige løsning til netop dine behov.

  Lad os hjælpe dig med at skærme for solen

  Vi har mange års erfaring med alle de forskellige typer solafskærmning.

  Vi hjælper dig gerne i butikken eller hjemme på din egen adresse. Her kommer vi, helt gratis, forbi med vores gardinbus, fyldt med forskellige typer afskærmning, så du bedre kan få en fornemmelse af hvad der ville passe bedst til netop din bolig.

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud