Fleksibilitet og ekspertviden

Gardinhylden består fagfolk med mange års erfaring i branchen, og har hjulpet til ved et utal af indretningsprojekter i private hjem og hos erhvervskunder. Vi lægger stor vægt på den personlige service og faglig rådgivning.

Man kan ikke vide alt om alting. Derfor brænder vi blot for at vide alt om produkter og muligheder i vores branche. Og mulighederne er mange! Det er ikke tilfældigt at vores kunde er yderst tilfredse med vores hjælp. Vi går nemlig det ekstra skridt for at sikre høj kvalitet og god kundeservice fra start til slut.

Målet er at vi, hos Gardinhylden, skal være din foretrukne leverandør af gardiner, markiser og persienner m.m. til dit hjem eller på din arbejdsplads.

Du finder vores store showroom på Hovedvejen 150, 2600 Glostrup.

Kontakt os nemt ved at udfylde vores kontaktformular, send en mail til info@g-m-f.dk eller ring direkte på 61 47 94 84.

Michael

Louise

Få besøg af vores gardinbus

Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

Book vores gardinbus -helt gratis


  Skræddersyede
  løsninger

  Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

  Se vores store
  udvalg

  Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

  God og grunding vejledning

  Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

  Produkter af højeste kvalitet

  Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

  Indhent et tilbud