Rullegardiner

Rullegardinet er en simpel, klassisk og praktisk løsning, når du vil skærme af for solen eller omverden

Book gratis gardinbussen


  De mange fordele ved rullegardiner

  Vi har mange forskellige typer gardiner til rådighed og kan hjælpe dig med at finde de helt rette. Med de mange forskellige farver og mønstre kan du helt sikkert finde det der passer bedst til din bolig. Vi har dem både i transparent, semi-transparent og mørklægning.

  En af de helt klare fordele er den store fleksibilitet. De kan tilpasses stort set alle vinduer og er derfor ofte en god løsning til både brede og smalle vindueskarme. Vi har også rullegardin løsninger fra Velux.

  Mange er også glade for at kunne designe deres rullegardiner og sætte et personligt præg. Vi har både løsninger i de klassiske farver der matcher mange nordisk, indrettede hjem, men også de mere unikke.

  Med et stort udvalg af farver og mønstre kan du helt sikkert finde noget der falder i din smag. Vi tilbyder også rullegardiner med motor, så du vi app, fjernbetjening eller kontakt, kan justere det.

  Det kan dog være svært at beslutte sig i butikken, derfor tilbyder vi helt gratis at komme forbi din adresse med vores gardinbus. Her har vi flere forskellige farver og mønstre med, så du bedre kan få en fornemmelse af rummet som helhed, med nye rullegardiner.

  Hvilken type rullegardin skal du have?

  Hos Gardinhylden har flere forskellige løsninger klar til dig. Der er nemlig mange måder at betjene dit nye rullegardin på.

  De fås, udover de klassiske snore- og kædetræk, nemlig også med LiteRise. Her hæver og sænker du gardinet ved et mindre greb på midten af listen. På den måde kan du nemt justere gardinet, uden at der kommer snore og kæder i vejen.

  Og så har vi også mulighed for at montere motor på gardinet, så du kan fjernstyre det hele.

  Altid god kvalitet og service hos Gardinhylden

  Vi ønsker altid at levere de bedste resultater til vores kunder, derfor sælger vi kun fra brands der har rullegardiner af højeste kvalitet. Du får derfor et godt håndværk og stærke materialer, der holder i mange år frem, når du handler gardiner hos vores eksperter.

  En af fordelene ved at købe rullegardiner i Glostrup, i høj kvalitet, er ikke kun at de bibeholder funktionaliteten i mange, men du undgår også at de bliver hurtigt misfarvet af solen og derfor beholder deres pæne farve mange år frem.

  Skal vi hjælpe dig med dine rullegardiner?

  Vi har mange års erfaring indenfor rullegardiner og monteringen af disse, så du kan være sikker på at vi også kan vejlede dig.

  Vi har hjulpet flere hundrede kunder, med at finde de rette gardiner, derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

  Kontakt os allerede i dag hvis du ønsker, at vi kommer forbi dig i vores gardinbus eller ring på tel.: 61 47 94 84 hvis du skulle have nogle spørgsmål.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig.

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud