Mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er vigtigt for os alle sammen

Book gratis gardinbussen


  Få mere ud af nattesøvnen med mørklægningsgardiner

  Det anbefales at få et vist antal timer god nattesøvn hver dag. Det kan både have en indvirkning på din sundhed generelt, men også evnen til at præstere dag efter dag.
  Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig med at opnå en god lang søvn, hvor du ikke forstyrres af lyset udefra. 

  Med et mørklægningsgardin kan du sikre at al lys udefra, forbliver ude.
  Ud over at være en praktisk løsning, fås de også i moderne design med mange forskellige farver, varianter og materialer.

  Vi har bl.a. mørklægningsgardiner i form af:

  Vi hjælper dig altid gerne med at finde de mørklægningsgardiner, der bedst matcher hjemmets indretning og design.

  Altid høj kvalitet og service

  Når du anskaffer et mørklægningsgardin, er det ofte af praktiske årsager. Men derfor behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten og udskifte dem igen, få år efter.

  Hos Gardinhylden i Glostrup, forhandler vi udelukkende med gardiner af høj kvalitet. På den måde er du sikret både høj funktionalitet og en lang holdbarhed. En af de mange fordele ved dette er også at dine mørklægningsgardiner, ikke lige så nemt, falmer over årene.

  Vi står altid klar i butikken og ved telefonen til at rådgive dig så du får præcis den løsning du søger. Hvis du har glaspartier fra Velux, har vi også mørklægningsløsninger til disse.

  Vi er eksperter på området og har gennem de sidste mange år hjulpet kunder, til at en nattesøvn uforstyrret af lyset.

  Mørklægningsgardiner til børneværelser

  Der kan være mange fordele ved at montere mørklægningsgardiner til børn. Nogle børn vågner tidligt om morgenen. Disse gardiner sørger som sagt for at lyset holdes ude og dit barn har derfor muligheden, for at få en god og lang søvn.

  Søvn er særlig vigtigt for børn, der udvikler sig og bearbejder dagens mange indtryk i løbet af natten.
  Derfor er det vigtigt at de får mest muligt ud af deres søvn og sover i omgivelser, der har de bedste forudsætninger for dette.

  Kontakt os allerede i dag

  Vi har stor erfaring med mørklægningsgardiner og monteringen af disse. Som eksperter på området, har vi leveret mørklægningsløsninger til alle typer værelser og vinduer og kan helt sikkert også hjælpe dig.

  Bestil vores gardinbus allerede i dag, så kommer vi forbi med forskellige løsninger, der passer præcis til dine behov og ønsker.

  Kontakt os allerede i dag på tlf.: 61 47 94 84 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

  Rullegardin mørklægning

  Rullegardinet er det de fleste af os kender. Det en pænt, enkelt og simpel. Hos Gardinhylden har vi også rullegardiner med mørklægning. Det kan være en fordel for dig der ønsker rullegardiner i stuen, soveværelset eller børneværelset.

  Særligt i soveværelser er mørklægningsrullegardinet en fordel, da lys kan påvirke vores søvn negativt. Det er vigtigt at få sin søvn og med de rigtige gardiner, vil du effektivt kunne lukke lyset helt ude.

  Vi har også rullegardiner der er semi-transparente eller uden mørklægning.

  Gennem de sidste mange år, har vi hjulpet mange med at finde den helt rette løsning i forbindelse med mørklægning. Hvis du vil se hvordan de forskellige typer gardiner vil passe ind i netop dit hjem, er du velkommen til at booke vores gardinbus – helt gratis.

  Lamelgardin mørklægning

  Vi har naturligvis og de elegante lamelgardiner med mørklægning. De egner sig særlig godt til store vinduespartier, i eksempelvis stuen. Her vil du nemt kunne blokere al lys udefra, hvis I nu ønsker at holde hjemmebiograf og mørklægge hele stuen. Den særlige coding på bagsiden af nogle af vores mørklægnings lamelgardiner, samt overlapningen af stoffet mellem lamellerne, bidrager til effektiv mørklægning.

  Hvis du ønsker at have de flotte mørklægningslamelgardiner i soveværelset og vil gøre det ekstra nemt, tilbyder vi også montering med motor. På den måde vil du kunne styre gardinet med en app eller fjernbetjening, direkte fra sengen. 

  Hvis du vil vide mere eller se nærmere på vores forskellige typer lamelgardiner, er du velkommen i vores butik og showroom på Hovedvejen 150 i Glostrup.

  Plisségardiner mørklægning

  Plisségardin med mørklægning er blandt de mere diskrete gardintyper. Dets lette udtryk og simple anvendelse har gjort det meget populært. Hos os tilbyder vi mørklægnings plissegardiner med forskellig tykkelse stof, så du på den måde selv, kan være med til at afgøre hvilken grad af mørklægning du ønsker.

  Det kan være svært at vide hvor tætte dine kommende plisségardiner med mørklægning skal være. Derfor tilbyder vi også at komme ud til dig, helt gratis i vores gardinbus. På den måde vil du lettere kunne se hvilken type plisségardin, der passer bedst til netop dine værelser. En anden fordel ved plissegardiner med mørklægning, er at de kan tilpasses ethvert vindue. Du vil derfor være sikker på at få effektiv mørklægning i alle ønske rum.

  Kontakt os allerede i dag og hør meget mere.

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud