Book gratis gardinbussen


  Find det rette badeforhæng

  Badeforhænget er et af de vigtigste elementer, når det kommer til at skabe en komfortabel og afslappet atmosfære på badeværelset. Det giver dig mulighed for at indrette dit eget private rum, samtidig med at det skaber et stilfuldt look.

  Uanset om du ønsker et minimalistisk, tidløst udtryk eller et mere moderne look, finder vi et bruseforhæng, der passer perfekt til dit hjem. Vi har et stort udvalg i forskellige design og farver til at opfylde ethvert behov.

  Vælg mellem forskellige materialer såsom bomuld, kunststof eller silke og find det perfekte forhæng.

  Skræddersyede badeforhæng

  Hvis dit badeværelse har specialmål, kan vi tilbyde skræddersyede bruseforhæng.

  Hvis du har brug for et badeforhæng, der er skræddersyet til din bruseniche eller badekar, kan du booke vores gardinbus helt gratis og få foretaget en opmåling.

  Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning, der passer til dine mål og behov. Udforsk vores store udvalg og vælg mellem forskellige materialer, design og farver. Vi tilbyder et bredt udvalg af mange forskellige løsninger, så du kan vælge det bruseforhæng, der passer bedst til dit hjem.

  Find det perfekte bruseforhæng til dit badeværelse

  Hos Gardinhylden kan vi hjælpe dig med at finde det helt rette bruseforhæng til dit badeværelse. Vi har et stort udvalg i forskellige materialer, design og farver, så du har mulighed for at indrette dit private rum netop som du ønsker det. Vi tilbyder også skræddersyede forhæng, hvis din bruseniche eller badekar har specielle mål. Book gratis vores gardinbus, så vi kan foretage en opmåling

  Hos Gardinhylden kan du finde et stort udvalg af forskellige badeforhæng, der kan skabe det perfekte look på dit badeværelse. Vi har et bredt udvalg af mange forskellige farver og mønstre, så du kan skabe et personligt rum, der både er komfortabelt og stilfuldt.

  Derudover har vi også en masse andre badeværelsesartikler, der vil kunne matche dit nye forhæng. Vores udvalg af håndklæder, morgenkåber med mere, er i en høj kvalitet og vil kunne skabe en smuk synergi med dit nye bruseforhæng på specialmål.

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud