Pergola

Gør noget ekstra ud af haven med en smuk pergola

Book gratis gardinbussen


  Udnyt havens fulde potentiale med en pergola

  Udover at fungere som en slags markise og skærme for solen, kan pergolaen også fungere som en lille oase i haven eller på terrassen.

  Der er mange måder at skabe skygge i haven, men med pergolaen kan du både få den fornødne skygge og et hyggeligt uderum. Herunder kan du opbygge din helt egen oase, hvor familien kan samles til mad og drikke udendørs, uden at blive generet af solens stråler.

  En af den andre klare fordele, er at de er vandtætte. I kan derfor trygt sidde udendørs, selvom det skulle trække op.

  Besøg os i butikken eller ring på 61 47 94 84, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning til netop dine behov.

  Vi kører også gerne forbi dig med vores gardinbus, så du lettere kan visualisere den.

  Mange forskellige muligheder

  Da vi alle har forskellige ønsker og præferencer, har vi selvfølgelig et større udvalg af pergolaer.

  Vores fornemmeste opgave er at sikre at du som kunde, er glad og tilfreds med løsningen. Derfor bruger vi gerne den nødvendige tid på at hjælpe og vejlede dig på professionel vis. Så vi sikrer du får den rigtige løsning.

  Vi kan derfor tilbyde forskellige typer pergolaer:

  De er alle udstyret med en holdbar dug, der kan modstå både regn og blæst og desuden er lette at rengøre.

  Kontakt os allerede i dag, så finder vi et tidspunkt hvor vi kan køre forbi dig, med vores gardinbus, så du kan få en bedre fornemmelse af hvilken løsning, der gør sig bedst til netop din have eller terrasse.

  Hvad er prisen på pergolaer?

  Da der netop findes mange muligheder, varierer prisen derefter.

  Alt efter hvilken pergola du ønsker og hvilket materiale, varierer prisen.

  Det beregnes selvfølgelig også ud fra hvor stor den være og hvor den skal placeres. Men du er altid velkommen til at kontakte os allerede i dag, så giver vi dig gerne en pris baseret på dine ønsker.

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud