Gardinmontør

Få monteret og opsat dine gardiner korrekt og vær sikker på, at få dit drømmeresultat

Book gratis gardinbussen


  Gardinmontør til skræddersyede løsninger

  Gardiner er en vigtig del af ethvert hjem. De kan give et rum et nyt look og følelse, mens de også tjener en praktisk funktion. Men at montere og få opsat gardinerne korrekt, kan være en udfordring. 

  Det er her, Gardinhylden kommer ind i billedet. Vi tilbyder gardinmontører til skræddersyede løsninger, og har et stort udvalg, der passer til enhver stil og smag.

  Louise hjælper dig fra A-Z

  Vi brænder for at levere holdbare gardinløsninger af højeste kvalitet. Derfor går vi også de ekstra skridt for at sikre høj kvalitet og god kundeservice fra start til slut.

  Når du skal have målt op, monteret gardiner eller blot have besøg af gardinbussen, vil det altid være Louise du møder. 

  Hun står for hele processen og hjælper dig godt i mål.

  Få den rette gardinmontør ud til din bolig

  Skal du have ordnet montering, eller opsætning af gardiner? Så er en professionel gardinmontør lige hvad du har brug for! Vores erfarne gardinmontører kan hjælpe dig med alt fra at tage mål, til montering og opsætning, så du kan få det helt perfekte look til dit hjem.

  Vores gardinmontører har stor ekspertise inden for montering af alle typer gardiner, herunder rullegardiner, persienner, plisségardiner og markiser. Vi er også specialiserede i opsætning af gardiner på svære vinduer, såsom skråvinduer og buede vinduer. Er du i tvivl om hvilke gardiner der passer bedst til dit hjem? Få en en gratis gardinbus ud, med en gardinmontør klar til at hjælpe dig med, hvad der passer bedst til netop dit hjem.

  Med vores gardinmontørs hjælp kan du være sikker på, at dine gardiner vil blive monteret korrekt og sidde solidt i mange år frem. Kontakt os i dag for at få en pris på en gardinmontør. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe det perfekte look til dit hjem!

  Hvorfor vælge Gardinhylden som din gardinmontør?

  At vælge Gardinhylden som din gardinmontør betyder, at du vil få god og grundig vejledning af vores professionelle gardinmontører, der vil sikre et perfekt match til dit hjem. Vi garanterer også en høj kvalitet af vores produkter, så du kan være sikker på, monteringen altid vil holde i mange år fremover.

  Vi tilbyder fleksible løsninger, så du kan få præcis det, du ønsker, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

  Så uanset om du har brug for en gardinmontør til montering af gardiner til dit soveværelse, stue eller kontor, har vi den perfekte løsning til dig. Med mange års erfaring inden for branchen vil vores gardinmontører sørge for korrekt opsætning af gardiner, og et smukt resultat. 

  Vi leverer en professionel og pålidelig service, og sikrer en opsætning af gardiner, som holder i lang tid, så du kan nyde dem i mange år fremover.

  Skal vi hjælpe dig med opsætning af gardiner?

  Vores gardinmontører hjælper både med at finde de helt rigtige gardiner, og fremviser gerne forskellige stofprøver og forskellige slags persienner. Vores gardinmontører tilbyder rådgivning og vejledning om de forskellige typer, og hvilke der passer bedst til dine behov. Der tages også højde for lysindfaldet, og solens placering i forhold til vinduespartierne. Du er altid sikret en personlig og professionel vejledning. 

  Vores professionelle fagmænd både måler og monterer dine gardiner på den rigtige måde, så de ser smukke ud, og fungerer optimalt. Har du brug for hjælp til at finde de helt rigtige gardiner? Så tilbyder vi en gratis gardinbus-service. Med gardinbussen får du gratis en gardinmontør ud, som hjælper og rådgiver dig i, at finde de helt rigtige gardiner. 

  Gardinmontøren vil have forskellige prøver med. På den måde kan du bedst muligt danne dig et indtryk af, hvordan dine nye gardiner vil se ud med resten af indretningen.

  Kontakt os i dag for at få mere information om vores gardinmontørservice, og lad en gardinmontør hjælpe dig med at få det helt rigtige look til dit hjem eller kontor.

  Udvalgte produkter

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud