Persienner

Persienner en meget klassisk type gardin, der har fundet sin plads i mange danske hjem, de sidste mange år - og det er der en grund til.

Book gratis gardinbussen


  Mange forskellige typer persienner

  Hos Gardinhylden har vi samlet et stort udvalg af forskellige persienner, da det er en stilren og nem løsning og passer ind i de fleste hjem.

  Vi har blandt andet træpersienner, hvis du ønsker et mere naturligt samspil i rummet. De fås med både brede og smalle lameller.

  Persienner fås i mange forskellige farver, hvor du selvfølgelig kan få de klassiske sorte, hvide eller grå, men også mere moderne farver.

  Dette kan være en god måde hvorpå du kan inkorporere farve i rummet. Mange af vores modeller fås i både blanke og matte versioner.

  Vi har også mere bæredygtige modeller. Der findes modeller, hvis lameller er produceret af 98% genbrugs aluminium.

  Ring og hør mere i dag eller oplev det hele i vores butik og showroom på Hovedvejen 150, Glostrup.

  Persienner af højeste kvalitet

  Som din professionelle gardinekspert handler vi kun med varer af højeste kvalitet. Det betyder også at de er ekstra holdbare og lavet i et stærkt materiale. Med det gode håndværk følger også et pænere udtryk. Med kvalitetspersienner får du en løsning, der holder i mange år frem.

  Hvis du ønsker nye persienner i din bolig i Glostrup, kan du med fordel booke vores gardinbus helt gratis.
  Så kommer vi ud til dig og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning.
  Fordelen ved at få dem fra Gardinhylden er også at vi kan producere dem på præcise mål.

  Vi har også persienner fra Velux, der passer perfekt til denne type vindue.

  Så sikrer du at få en løsning, der er skræddersyet til netop dig. Vi monterer selvfølgelig også meget gerne dine nye gardiner for dig.

  Kontakt os i dag og hør mere

  Ønsker du vores hjælp, til at finde de rette gardiner, er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller ringe på telefon 61 47 94 84.

  Du er også velkommen til at komme forbi vores showroom i Glostrup, Hovedvejen 150 og se nærmere på vores store udvalg og mærke kvaliteten.

  Hos Gardinhylden får du altid en skræddersyet løsning, der passer til netop dine rum. Vores eksperter står klar til at give dig professionel hjælp og vejledning.

  Udvalgte produkter

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud