Book gratis gardinbussen


  Mindsk sollys med screens

  Søger du en anden løsning end de velkendte gardiner, men stadig gerne vil undgå at blive generet af sollys, varmen fra solen eller indkik udefra? Så kan screens være en god løsning.

  Hos GardinHylden har vi mange års erfaring og et stort udvalg af forskellige typer udvendig solafskærmning.

  Kontakt os allerede i dag hvis du søger effektiv solafskærmning? Hvis du skulle være i tvivl, kommer vi også gerne forbi med vores gardinbus, helt gratis, og hjælper dig til den bedste løsning.

  Der er mange fordele ved screens

  Der er mange fordele ved at vælge at installere screens. Som noget af det første, er de fleste typer gardiner monteret for at mindske sollyset og nysgerrige blikke udefra. Dette kan screens selvfølgelig også.

  Derudover kan denne løsning og være med til at bibeholde et godt indeklima, da op til 85% af solens stråler reflekteres fra den udvendige screen dug.
  På samme måde kan der være energibesparende fordele at hente her. Ved at installere screenen udvendigt, reflekteres en stor del af varmen, før den rammer glasset og varmen opstår i boligen.

  Derfor holdes der også godt på varmen når det bliver køligere udenfor. Alternativt kan vi også hjælpe med markiser.

  Så hvis du søger denne mere bæredygtige løsning, er vi eksperter på området og vil vi altid gerne hjælpe og vejlede dig, til den helt rigtige løsning.

  Flere forskellige typer screens

  Hvis du ønsker at værne ekstra om privatlivet, er screens også en god løsning. Vi har dem nemlig også i en transparent version, hvor du stadig kan have fuldt udsyn, mens du skærmer for nysgerrige blikke.

  De monteres fra vinduets top til vinduets bund og dækker effektivt hele vinduespartiet. Dette er med til at gøre dem modstandsdygtige overfor det danske vind og vejr, når du får dem monteret udvendig med zip-kassette.

  Her monterer vi dem i en ramme langs vinduets karm eller husmuren, så dugen fastholdes mellem disse skinner og ikke blafrer i vinden.

  Prisen på screens

  Prisen kan variere en del efter hvilket materiale du ønsker, samt hvor stort et vindues parti der skal dækkes.

  Men kontakt os, så kan vi hurtigt beregne en pris på monteringen af dine nye screens i Glostrup.

  Skal du bruge vores hjælp?

  Vi kører gerne ud til dig og hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, hvis du skulle være i tvivl.

  Med vores gratis gardinbus, kommer vi ud med forskellige prøver, så du kan få den rette fornemmelse på stedet.

  Det kan nemlig være svært at forestille sig, hvordan det egentlig ville se ud når man står i butikken.

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud