Foldegardiner

Foldegardiner er et ideelt valg til ethvert hjem - stilfuldt og moderne. De er den perfekte løsning til at dække vinduer og glasdøre uden at give afkald på lys og udsigt.

Book gratis
gardinbussen


  Vores Udvalg Af Foldegardiner i Glostrup

  Vores foldegardiner fås både med og uden træk og lette at betjene. De fås i neutrale farver eller i design med mange forskellige smukke mønstre, der vil tilføje et stilfuldt touch til ethvert rum.

  Du kan vælge mellem et klassisk look, et mere moderne, og med et bredt udvalg af farver, er der noget for alle.

  Hos Gardinhylden kan du finde kæder af høj kvalitet, så du kan justere længden af dine gardiner derefter. Dette gør det nemt for dig at finde den perfekte længde til dine vinduer og døre.

  Alt dette sikrer, at du kan nyde dine gardiner i mange år frem. Vi har også modeller uden kæde, hvor du blot kan tage fat i gardinet og føre det op og ned eller justere længden med magneter.

  Oplev vores mange forskellige typer foldegardiner og meget mere i vores butik og showroom i Glostrup.

  folde

  Kvalitetsgardiner til hjemmet

  Hos os får du et stort udvalg af foldegardiner, så du kan finde det perfekte match til din indretning. Vores gardiner fås i et udvalg af størrelser, farver og designs, så det er let at finde den stil, der passer til dig.

  Alle vores gardiner er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der er designet til at holde i mange år. Gardiner er beregnet til at holde lys, støj og varme ude og hjælpe dig med at kontrollere lyset indfald.
  De er også lette at rengøre og vedligeholde, så du kan holde dit hjem friskt og rent. Så uanset hvad du søger, kan vi hjælpe dig.

  Da vi handler stoffet på metermål, tilbyder også at sy det overskydende stof om til fx puder, så vi kan skabe en endnu større synergi i rummet.

  Hvis du vil se hvordan de forskellige typer gardiner passer ind i netop dit hjem, kan du med fordel book vores gardinbus helt gratis.

  folde

  Foldegardiner med mørklægning

  Foldegardiner med mørklægning er det perfekte valg til et moderne hjem. Med dets smukke træk, klassiske kæde og høje kvalitet, vil de give et elegant og stilfuldt præg til ethvert rum. Få en flot kombination af stil og bekvemmelighed og gør dit hjem endnu mere velkomment.

  Foldegardiner med mørklægning har en særlig struktur, der giver optimal mørklægning, hvilket gør dem velegnede til soveværelser og børneværelser, der kræver maksimalt privatliv og lysreduktion.

  Ved at vælge gardiner med mørklægning har du muligheden for at holde styr på mængden af lys, der kommer ind i dit hjem og skabe en optimal belysning, der kan forbedre din søvnkvalitet og komfort.

  Foldegardiner med det rette design

  Når du skal udvælge de perfekte foldegardiner til dit hjem, er der flere ting at tage i betragtning. Det moderne design skal komplementere dit hjems interiør og give et flot look. Med et udvalg af farver, mønstre og materialer, er der masser af muligheder til at finde præcis det design, som passer til din stil.

  Udover at være smukke og moderne, er de også praktiske. Med deres tynde stof og snoretræk, lader de naturligt lys og solens stråler trænge igennem og skabe et behageligt rum. De fås også med mørklægning.

  Besøg os allerede i dag

  Er foldegardiner det rette valg for dig eller vil du høre mere?

  Besøg os i butikken i Glostrup, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til netop dig og dit hjem.

  Vi kommer selvfølgelig også altid gerne ud til din adresse med en masse forskellige prøver, så du kan få en bedre fornemmelse af hvad der passer bedst. Det er helt gratis og du kan booke gardinbussen allerede i dag.

  Kontakt os på telefon 61 47 94 84 eller skriv til os på 
  info@g-m-f.dk , så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud