Duette Gardiner

Duette gardiner giver dig mulighed for at kontrollere lyset, mens de tilføjer et touch af personlighed til dit hjem.

Book gratis
gardinbussen


  Sådan vælger du det perfekte Duette Gardin

  Duette gardiner er det perfekte valg for et brugervenligt og udtryksfuldt hjem. Med deres multilagrede struktur og luftisolerende egenskaber, er de en af de mest populære gardinløsninger til moderne hjem.

  De skaber en følelse af komfort og kontrol, da materialet hjælper med at reducere lys og lyd samtidig med at det holder på luft og varme. Det høje energieffektivitets niveau gør dem ideelle til at reducere energiforbruget ved at isolere rummet.

  Derudover skaber det fantastiske design mulighed for et individuelt look. Med et stort udvalg af farver, teksturer og mønstre kan du skabe din egen personlige stil, som passer til ethvert rum.

  Book vores gardinbus, helt gratis allerede i dag og oplev de mange muligheder.

  Lad os hjælpe med at finde de rigtige gardiner

  Når du skal købe gardiner, er vi altid glade for at hjælpe dig. Gardinhylden er din lokale gardinbutik, med et stort udvalg af gardiner, så du kan finde det rette design, der passer til dit hjem.
  Vi tilbyder også gratis besøg af vores gardinbus, så du kan lettere kan visualisere de specifikke gardiner i dit hjem.

  Vi tilbyder en individuel rådgivning, der hjælper dig med at vælge de gardiner, der passer til dit indeklima og ønsker. Vores eksperter vil også kunne hjælpe dig, med at opnå den bedste energibesparelse og dermed også potentielle ekstra besparelser din varmeregning.

  Gardinhyldens duette gardiner er lavet af dobbeltvæv, som hjælper med at reducere lys og lyd og holde på luft og varme. Det gør, at du kan få det bedste ud af dit indeklima og opnå energibesparelser.

  duette
  duette

  Duette gardiner mørklægning

  Duette gardiner med mørklægning er en af de mest populære løsninger til moderne hjem. Med deres multilagrede struktur og luftisolerende egenskaber, er de designet til at give et godt indeklima og reducere energiforbruget.

  Udover energibesparelser, gør de brugervenlige gardiner det nemt at kontrollere mængden af lys, der kommer ind, ved at tilpasse gardinernes position. Vi tilbyder også et stort udvalg af farver, teksturer og mønstre, så du kan skabe et individuelt look, der passer til ethvert rum.

  Når du vælger at handle gardiner fra os, vil det også være en god investering, der vil holde i lang tid, da de er lavet af kvalitetsmaterialer, som kan modstå slid og tåler regelmæssig rengøring.

  Et godt valg til boligindretning

  Duette gardiner er et ideelt valg til ethvert hjem. Vi kan hjælpe dig med at installere dem korrekt og de kræver minimal vedligeholdelse.

  Duette gardiner passer til alle former for hjem og er et godt valg, når det kommer til boligindretning. De har mange praktiske og funktionelle fordele og er et økonomisk valg, da det kan hjælpe dig med at spare penge på din varmeregning.

  Funktioner og fordele

  Med et multifunktionelt design vil de hjælpe med et bedre indeklima og lavere varmeregning.

  Det er lavet af et dobbeltvæv, der holder bedre på varmen og lyset, og dermed reducerer varmetabet. Vi har også mange andre gardiner, som giver dig mulighed for at justere mørklægning og dermed justere indeklimaet.

  Hvis du vil opleve materialer, farver med mere er du altid velkommen i vores gardinbutik og showroom i Glostrup. Vi tilbyder også, helt gratis, at komme til din adresse med forskellige prøver. Book vores gardinbus allerede i dag.

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud