Markiser

Få elegant og effektiv skygge på terrassen eller altanen med en markise

Book gratis gardinbussen


  Stilrene markiser i topkvalitet

  En markise er det helt rigtige valg, når du vil bruge mest mulig tid ude på din terrasse eller altan.
  Vi kender alle besværligheden ved parasoller der fylder, kan blæse væk og løbende skal justeres. De giver som regel heller ikke det ønskede, visuelle udtryk.

  Med en markise kan du få det maksimale ud af pladsen på terrassen og den er aldrig i vejen. Når det stormer, kan den let køres ind, enten med håndsving eller automatisk motor – også i lydløse modeller.

  Vi har også de nyeste modeller, der med sensor kan køre markisen automatisk ind, når det blæser kraftigt udenfor

  Alle vores markiser er med kassette opbevaring i stilrene udtryk, så du ikke distraheres af disse. Dette er med til at forlænge holdbarheden, da den beskyttes når den er rullet ind.

  Du kan også læse mere om pergolaer og screens.

  Desuden har vi 5 års garanti på alle vores markiser.

  Forskellige typer markise

  Markiser fås i alle størrelser og vælges oftest med dug i hvid, grå, sort eller lignende nuancer. Hos Gardinhylden skaffer vi dog gerne lige den dug du drømmer om.

  For at sikre dig mod solen, er alle vores markiser også behandlet med UV-coating.
  Vi vil altid gerne hjælpe og vejlede dig til den helt rigtige løsning, når du investerer i en markise. Derfor kører vi gerne ud og opmåler, så du er sikret de helt rigtige mål. Vi kan ligeledes stå for monteringen, så du ikke risikerer at fejlmontere markisen.

  Ring allerede i dag og tag en snak med vores professionelle fagfolk, de vil altid gerne hjælpe. Book vores gardinbus helt gratis allerede i dag.

  Du kan trygt handle markiser hos os, da vi garanterer dig en markise af høj kvalitet, som du kan være glad for i mange somre.

  Få et uforpligtende tilbud her

  Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige markise til din terrasse eller altan. Du er derfor også velkommen til at besøge vores store showroom i Glostrup, Hovedvejen 150.
  Her har du mulighed for at finde inspiration til din nye markise, og høre mere om de forskellige muligheder.

  Vi ønsker at du skal træffe det rigtige valg og lytter derfor altid til dine ønsker og behov. Vores personlige service sikrer at der bliver taget højde for ethvert aspekt, inden du tager den endelige beslutning om ny markise.

  Hvis du har svært ved at træffe de rigtige valg din til bolig, så kører vi gerne ud til dig, helt gratis, med vores gardinbus. Når vi har set dit hus, kan vi langt bedre vejlede dig.

  Så er det kun et spørgsmål om at du skal vælge farve og funktionalitet. Vi præsenterer dig for mulige valg og indregner alle forholdene ved din bolig.

  Få en uforpligtende snak med en af vores erfarne eksperter. Ring på 61 47 94 84 eller skriv til os i dag, og kom et skridt nærmere din drømme-markise.

  Inspiration til markiser

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud