Gardiner efter
mål

Få det perfekte resultat med skræddersyede gardiner

Book gratis
gardinbussen


  Gardiner efter mål

  Gardiner efter mål kan give dig mulighed for at tilpasse dine vinduer nøjagtigt efter dine behov og ønsker. Gardinerne er skræddersyet præcis efter målene på dine vinduer. Dette betyder perfekt tilpasning til dine vinduer, uden ekstra stof eller overlapninger, der ellers kan få det til at se unøjagtigt ud. 

  Idet at gardinerne er efter mål og tilpasset til netop din bolig, undgås overproduktion også. På den måde er du med til at træffe et bæredygtigt valg, der mindsker den miljømæssige belastning.

  Louise hjælper dig fra A-Z

  Vi brænder for at levere holdbare gardinløsninger af højeste kvalitet. Derfor går vi også de ekstra skridt for at sikre høj kvalitet og god kundeservice fra start til slut.

  Når du skal have målt op, monteret gardiner eller blot have besøg af gardinbussen, vil det altid være Louise du møder. 

  Hun står for hele processen og hjælper dig godt i mål.

  Find de helt rigtige gardiner

  Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til lige præcis dit hjem? I Glostrup og omegn kan du med fordel få vores gratis gardinbus-service ud til dig. Vi kommer ud med stofprøver og fremviser forskellige typer, samt materiale, til gardiner efter specialmål. På den måde kan du lettere beslutte dig for, hvad der ser bedst ud til dit hjem. Det kan oftest være en fordel at få en professionel ud, med forskellige slags prøver. Vi tager blandt andet højde for lysindfaldet, placering, samt dine behov. Der er stor forskel på, om du ønsker mørklægningsgardiner, om det skal være til pynt eller andet. Det er selvfølgelig 100% gratis at få en gardinbus ud. Kontakt os, og hør mere om hvordan vi kan forbedre dit hjem, med egne skræddersyede gardiner efter mål.

  Hvorfor vælge Gardinhylden til gardiner efter mål?

  Gardinhylden er din professionelle partner, når det kommer til gardiner efter mål. Vi tilbyder skræddersyede gardiner efter mål, der passer perfekt til dit hjem. Vi har et stort udvalg af stof og farver, så du kan vælge lige præcis det, der passer til din stil og dit behov. Vores produkter er af høj kvalitet og skabt til at holde længe.

  Når du vælger Gardinhylden, får du god og grundig vejledning fra vores erfarne medarbejdere. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit rum og dine ønsker. Vi lytter til dine behov og ønsker, og skaber det resultat, der opfylder alle dine ønsker.

  Vi tager stolthed i vores arbejde og sørger altid for at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Hos Gardinhylden kan du være sikker på, at dine gardiner efter mål vil blive skabt med omhu og præcision. Vi har mange års erfaring og ekspertise i feltet, og kan derfor tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til netop dine behov. 

  Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe skræddersyede gardiner efter mål, der vil gøre dit hjem endnu mere smukt og indbydende.

  Lad os hjælpe dig med dine nye gardiner på specialmål

  Hos os er du i gode hænder fra start til slut. Vi har hjulpet flere hundrede kunder med at finde de rette gardiner, og kan helt sikkert også hjælpe dig med at få næste gardiner på mål.

  Lad os tage en uforpligtende snak, om hvad der giver bedst mening for dig og dit hjem. Vi hjælper dig gerne både på egen adresse eller i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150. 

  Tøv ikke med at kontakte os på vores kontaktformular her på siden, eller giv et kald på 61 47 94 84.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  FAQ - Gardin efter mål

  Hvad koster gardiner efter mål?

  Det afhænger af flere faktorer. For det første hvor mange vinduespartier der skal have monteret gardiner efter mål.

  Det afhænger selvfølgelig også af hvilken type gardin du ønsker, samt materialet.
  For at få et mere præcist prisoverslag, kan du altid  kontakte os.

  Hvorfor få gardiner efter mål?

  Når du vælger at få gardiner efter mål, får du den perfekte pasform til dit vindue. Dette betyder, at gardinerne vil sidde korrekt og skabe en flot og elegant finish til dit rum.

  Desuden kan du få gardiner efter mål i en række forskellige stilarter og materialer, der passer til din personlige smag og indretning.

  Hvordan måler man ud til gardiner?

  Når man skal måle ud til gardiner, er det vigtigt at tage højde for både bredden og højden af vinduet.

  Vi anbefaler altid at du kontakter os, i forbindelse med gardiner på mål.
  Så er du sikret gardiner efter mål, der matcher vinduespartiet,

  Udvalgte produkter

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud