Stofgardiner

Vi har et bredt udvalg af stofgardiner til enhver stil og behov. Blødt, klassisk, moderne eller anderledes – uanset hvad du leder efter, så har vi det helt rette for dig.

Book gratis
gardinbussen


  Find de rette stofgardiner i Glostrup

  Stofgardiner tilføjer en smuk, stilfuld og moderigtig detalje, der kan give ethvert rum et æstetisk udseende. Hos os finder du et stort udvalg af lækre stofgardiner, der er ideelle til enhver smag og boligindretning. Uanset hvilken stil eller farve du er på udkig efter, tilbyder vi gardiner i forskellige variationer, så du kan finde det perfekte match til din indretning.

  Du er altid velkommen i vores butik og showroom i Glostrup. Her kan du se nærmere på vores store udvalg i forskellige farver og materialer.

  Vi kommer også gerne til dig i vores gardinbus – helt gratis. Book den allerede i dag.

  Stofgardiner efter Mål

  Vores stofgardiner er fremstillet af de højeste kvalitetsmaterialer for at sikre længerevarende komfort og skønhed. Når vi kommer fordi dig i vores gardinbus, hjælper vi dig gerne med at udvælge de gardiner, der passer til din boligindretning, og find det optimale udseende med målrettet funktionalitet.

  Det er afgørende, at du finder de rigtige mål til dine gardiner, da det er med til at afgøre, hvor god pasform og funktionalitet gardinerne har.
  Alle vores produkter er skræddersyet efter dit behov, og vil derfor give det perfekte udseende og bidrage til en optimal boligindretning.

  Stofgardiner mørklægning

  Stofgardiner med mørklægning er et perfekt valg for dem, der ønsker at forbedre søvnkvaliteten. De tilføjer et ekstra lag af mørke til et rum, giver bedre isolering og blokerer udefrakommende lys.

  Mørklægningsgardiner bidrager ligeledes til at holde et rum køligere, så temperaturen er behagelig. Med stofgardiner med mørklægning kan du opnå et mørkere rum, der er ideelt til søvn. Samtidig er disse produkter fremstillet af de højeste kvalitetsmaterialer for at sikre længerevarende komfort og skønhed.

  De tilbyder en enestående komfort, stil og kvalitet, så du kan sove godt om natten uden at skulle blive irriteret af lys.

  Få den rette hjælp

  GardinHylden er det bedste valg, når det kommer til at finde de perfekte stofgardiner i Glostrup og omegn. Vi forstår, hvor vigtigt det er at finde de helt rigtige gardiner med den rette pasform og funktionalitet. Det er derfor, vi tilbyder et stort udvalg af farver, mønstre og stilarter, så du kan skabe et rum, der passer til din smag og behov.

  Vi har en bred vifte af stofgardiner med forskellige grader af mørklægning, så du kan skabe den ønskede mørke atmosfære i ethvert rum. Med vores hjælp får du enestående komfort, stil og kvalitet. Vi hjælper dig med at finde den perfekte løsning, der passer til dit hjem.

  Hos GardinHylden får du gardinløsninger fremstillet af de højeste kvalitetsmaterialer, der sikrer længerevarende komfort. Vi har et stort udvalg af farver, mønstre og stilarter, mørklægning, skræddersyede produkter og meget mere.

  Book gardinbussen i dag og oplev den enestående komfort, stil og kvalitet!

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud