Book gardinbus

Det kan være svært at forestille sig hvordan boligen vil komme til at se ud, når indretningen bliver ændret.

Book gratis gardinbussen


  Find de helt rigtige gardiner med vores gratis gardinbus i Glostrup

  Book gardinbussen, så kører vi glædeligt ud med stofprøver til gardiner og markiser, samt fremviser forskellige typer persienner. På den måde får du det bedst mulige indtryk af vores produkter, så du nemmere kan beslutte dig for, hvad du indrette dit hjem med.

  Det kan være svært at vælge gardiner når man står i butikken og ikke i det rum, gardinet skal monteres i. Derfor er det i næsten alle tilfælde en stor fordel at få vores gratis gardinbus en tur forbi dig i Glostrup eller omegn.
  Når vi ankommer, har vi bussen fyldt med forskellige stofprøver og vores dygtige eksperter, kan lettere vejlede dig til den helt rette løsning, når de er i lokalet.

  Louise hjælper dig fra A-Z

  Vi brænder for at levere holdbare gardinløsninger af højeste kvalitet. Derfor går vi også de ekstra skridt for at sikre høj kvalitet og god kundeservice fra start til slut.

  Når du skal have målt op, monteret gardiner eller blot have besøg af gardinbussen, vil det altid være Louise du møder. 

  Hun står for hele processen og hjælper dig godt i mål.

  Ting at tænke over før du booker gardinbussen

  Når det drejer sig om valg af gardiner, kan det være overvældende med det store udvalg af forskellige stilarter. Men fortvivl ikke, vi er her for at hjælpe dig! Først og fremmest er det vigtigt at overveje formålet med gardinet på forhånd. Skal det fungere som mørklægning, lysafskærmning, akustik eller æstetik?

  Mange mennesker vælger mørklægningsgardiner til deres soveværelse, da de fuldstændigt blokerer for al lysgennemtrængning. Dette er især en god idé om sommeren, da mørklægningsgardiner også hjælper med at holde solens varme ude. Hvis du ønsker at skabe afskærmning uden at blokere alt lys, kan det være en god idé at vælge gennemsigtige eller halvgennemsigtige gardiner. Disse typer gardiner fungerer typisk bedst i stuen eller spisestuen, da de er næsten gennemsigtige og kun filtrerer det mest intense sollys. Halvgennemsigtige gardiner er ikke gennemsigtige og blokerer derfor mere sollys.

  Valget af de bedste gardiner til dit hjem kan være en udfordrende opgave. Men du behøver ikke at gøre det alene! Vi har nogle nyttige tips til at hjælpe dig med at finde det perfekte match. Og hvis det ikke er nok, kan du altid booke vores gardinbus helt gratis!

  Det siger vores kunder

  Hvordan kan jeg booke gardinbussen?

  Hvis du ønsker at få monteret nye gardiner i boligen, eller overvejer det, er det en nem mulighed at booke gardinbussen. Når du udfylder kontaktformualren her eller ringer til os på 61 47 94 84, aftaler vi sammen et tidspunkt der passer ind i din kalender. For os er det ligegyldigt om det blot er et enkelt vindue eller et større glasparti, der skal have nye gardiner. Vi kommer altid gerne et smut forbi.

  Når vi har aftalt tid og sted, pakker vi bussen med forskellige vare- og stofprøver, så du kan få det rette indtryk af hvordan rummet ville se ud med nye gardiner.

  Hvis du beslutter at få monteret de gardiner vi har med, opmåler vi for dig og sætter produktionen i gang. Når din bestilling er klar, kommer vi også gerne forbi igen og monterer dem professionelt, så du kan være sikker på de sidder korrekt første gang.

  Se nærmere på vores mange muligheder

  Som din professionelle gardinekspert kan vi hjælpe med stort set alle typer gardiner. Du er altid velkommen i vores showroom i Glostrup. Her vil du opleve en masse forskellige typer gardiner, kunne mærke materialerne og kvaliteten.

  Udfyld kontaktformualren her på siden eller ring til os allerede i dag.

  Vi glæder os meget til at komme hjem til dig og hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning, til netop dit hjem.

  Gardiner, der matcher din personlige stil og smag

  At finde de perfekte gardiner til dit hjem eller kontor kan være en udfordring, da der er mange faktorer at overveje, såsom stil, farve, materiale og funktion. Men hos os har vi den nødvendige ekspertise og erfaring inden for gardiner, til at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning.

  Vores gardinbus i Glostrup er en enestående mulighed for at opleve vores brede udvalg af gardiner i dit eget rum. Vi kan give dig professionel vejledning og fremvise forskellige stof- og materialeprøver, så du kan se og føle på gardinerne, inden du træffer en beslutning. Vores gardiner er af høj kvalitet og lavet af de bedste materialer, og vi har et bredt udvalg af forskellige stilarter og farver, der passer til enhver smag.

  Vælg vores gardinbus i Glostrup for en personlig og professionel gardinoplevelse, der sikrer, at du får de helt rigtige gardiner til dit rum. Med vores hjælp kan du skabe den ønskede stemning og atmosfære i dit hjem eller kontor, og samtidig nyde godt af vores høje kvalitet og holdbare produkter.

  Bestil gardinbus i dag - den er gratis og uforpligtende

  Når du booker vores gardinbus, får du en unik mulighed for at prøve flere forskellige typer og farver af gardiner, i eget hjem og rammer. Desuden får du også professionel vejledning og rådgivning, så du kan vælge de helt rette gardiner til netop dine behov.  

  Med gardinbussen får du besøg af vores kompetente og fagligt dygtige gardinfagfolk, når det passer dig. Vi er både mobile og fleksible når vi laver en aftale, derfor kan du altid planlægge vores besøg ud fra din egen kalender. Ved altid at have vores brede sortiment med i bussen, har du en bedre fornemmelse af vores gardiner eller markiser, og hvordan de interagerer med resten af din bolig. 

  Vi ved at det kan være en stor beslutning at vælge gardiner. Foruden at du skal kigge på dem hverdag, så skal deres funktionalitet og udformning også passe til dig. Med gardinbussen fra Gardinhylden kan du nemt og enkelt finde de helt rigtige gardiner til dig og dit hjem. Bookningen er ganske gratis og uforpligtende. Alt du skal gøre er at udfylde vores kontaktformular eller ringe på telefon 61 47 94 84.

  FAQ - Gardinbussen

  Hvad er en gardinbus?

  En gardinbus er en varebil, fyldt med forskellige typer gardiner, stofprøver og meget mere. Når vi kommer til dig i gardinbussen, vil du derfor kunne opleve de forskellige typer gardiner i dit eget hjem.

  På den måde er det lettere for dig, at vælge de helt rigtige gardiner.

  Hvad koster gardinbussen?

  Det er helt gratis og uforpligtende, at få besøg at få besøg af gardinbussen fra Gardinhylden.

  Hvordan bestiller man gardinbussen?

  Hvis du gerne vil have besøg af os, i gardinbussen skal du blot kontakte os. Enten gennem telefonnummer, mail eller vores kontaktformular her på siden.

  Så finder vi sammen en dag, der vil passe dig bedst.

  Hvordan foregår et besøg af gardinbussen i Glostrup

  Ønsker du besøg af vores gardinbus i Glostrup og omegn, så er det ganske nemt at starte processen. Du udfylder kontaktformualren med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dine nye gardiner og eventuelt en dato der kunne passe dig. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt i forbindelse med bekræftelse af aftalen, så aftalen passer alle.

  Når dagen er kommet, hvor du får besøg af gardinbussen, har vores gardinekspert sortimentet med og I kan begynde at finde dine nye gardiner. Her kan du også få gode råd og vejledning omkring de enkelte gardintyper, hvad der vil passe ind sammen med din nuværende indretning, samt besvare alle dine spørgsmål du måtte side inde med.

  Efter vi har fundet de gardiner du ønsker, kan vi både hjælpe med montering og opsætning af dem, såvel som fjerne allerede eksisterende gardiner. Når du booker en gardinbus i Glostrup og omegn vil du opleve et højt serviceniveau, der altid tager udgangspunkt i dig og dine behov. Uanset om du ønsker at sætte gardinerne på selv, eller ønsker hjælp til opmåling og installering af gardinerne, kan vi hjælpe dig.

  Du kan booke en gardinbus hos Gardinhylden til private boliger, virksomheder og institutioner. Vi har erfaring med gardiner i huse, lejligheder, kontorer og meget andet. Vi har netop den nødvendige viden til at realisere dine gardindrømme.

  Book din gardinbus gratis og uforpligtende i dag!

  Nye gardiner monteres, leveres og udskiftes af vores Gardinbus i Glostrup

  Hvis du vil sikre dig, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer, så lad Gardinbussen Glostrup komme til dig! Vi tilbyder professionel opmåling og skræddersyede gardiner, så du kan få den helt rigtige stemning i dit rum. Vores erfarne team vil også montere dine nye gardiner, så de sidder perfekt og professionelt.

  Vi har mange års erfaring i branchen og forstår, hvordan et gardin skal sidde for at skabe den ønskede effekt. Hos Gardinbus Glostrup er vi så sikre på vores service, at vi tilbyder tilfredsgaranti – vi kører først, når du er 100% tilfreds med dine nye gardiner eller persienner.

  Så hvorfor vente? Ring til os i dag på 61 47 94 84 og lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte stemning i dit rum med vores professionelle gardinløsninger!

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden. Herigennem kan du booke vores gardinbus.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud