Book gardinbus

Det kan være svært at forestille sig hvordan boligen vil komme til at se ud, når indretningen bliver ændret.

Book gardin-bussen gratis


  Find de helt rigtige gardiner med vores gratis gardinbus i Glostrup

  Book gardinbussen, så kører vi glædeligt ud med stofprøver til gardiner og markiser, samt fremviser forskellige typer persienner. På den måde får du det bedst mulige indtryk af vores produkter, så du nemmere kan beslutte dig for, hvad du indrette dit hjem med.

  Det kan være svært at vælge gardiner når man står i butikken og ikke i det rum, gardinet skal monteres i. Derfor er det i næsten alle tilfælde en stor fordel at få vores gratis gardinbus en tur forbi dig i Glostrup eller omegn.
  Når vi ankommer, har vi bussen fyldt med forskellige stofprøver og vores dygtige eksperter, kan lettere vejlede dig til den helt rette løsning, når de er i lokalet.

  De tager blandt andet højde for lysindfaldet og solens placering i forhold til vinduespartierne. På den måde er du sikker på at få kompetent og personlig vejledning. Vi hjælper dig også meget gerne med hvilken type gardiner der ville være en god løsning, i netop din bolig.

  Derfor får du det bedste grundlag at træffe din beslutning på. Af og til kan vi vænne os til indretningen i vores hjem, og kun se begrænsninger, men ingen muligheder. Da vores eksperter ikke kender dit hjem, vil de kunne se nye muligheder og præsentere elegante løsninger, som passer til din bolig.

  Det er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende at booke gardinbussen i Glostrup og omegn. Kontakt os allerede i dag, hvis du overvejer at få installeret nye gardiner af høj kvalitet.

  Det siger vores kunder

  Hvordan kan jeg booke gardinbussen?

  Hvis du ønsker at få monteret nye gardiner i boligen, eller overvejer det, er det en nem mulighed at booke gardinbussen. Når du udfylder kontaktformualren her eller ringer til os på 61 47 94 84, aftaler vi sammen et tidspunkt der passer ind i din kalender. For os er det ligegyldigt om det blot er et enkelt vindue eller et større glasparti, der skal have nye gardiner. Vi kommer altid gerne et smut forbi.

  Når vi har aftalt tid og sted, pakker vi bussen med forskellige vare- og stofprøver, så du kan få det rette indtryk af hvordan rummet ville se ud med nye gardiner.

  Hvis du beslutter at få monteret de gardiner vi har med, opmåler vi for dig og sætter produktionen i gang. Når din bestilling er klar, kommer vi også gerne forbi igen og monterer dem professionelt, så du kan være sikker på de sidder korrekt første gang.

  Se nærmere på vores mange muligheder

  Som din professionelle gardinekspert kan vi hjælpe med stort set alle typer gardiner. Du er altid velkommen i vores showroom i Glostrup. Her vil du opleve en masse forskellige typer gardiner, kunne mærke materialerne og kvaliteten.

  Udfyld kontaktformualren her på siden eller ring til os allerede i dag.

  Vi glæder os meget til at komme hjem til dig og hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning, til netop dit hjem.

  Bestil gardinbus i dag - den er gratis og uforpligtende

  Når du booker vores gardinbus, får du en unik mulighed for at prøve flere forskellige typer og farver af gardiner, i eget hjem og rammer. Desuden får du også professionel vejledning og rådgivning, så du kan vælge de helt rette gardiner til netop dine behov.  

  Med gardinbussen får du besøg af vores kompetente og fagligt dygtige gardinfagfolk, når det passer dig. Vi er både mobile og fleksible når vi laver en aftale, derfor kan du altid planlægge vores besøg ud fra din egen kalender. Ved altid at have vores brede sortiment med i bussen, har du en bedre fornemmelse af vores gardiner eller markiser, og hvordan de interagerer med resten af din bolig. 

  Vi ved at det kan være en stor beslutning at vælge gardiner. Foruden at du skal kigge på dem hverdag, så skal deres funktionalitet og udformning også passe til dig. Med gardinbussen fra Gardinhylden kan du nemt og enkelt finde de helt rigtige gardiner til dig og dit hjem. Bookningen er ganske gratis og uforpligtende. Alt du skal gøre er at udfylde vores kontaktformular eller ringe på telefon 61 47 94 84.

  Hvordan foregår et besøg af gardinbussen i Glostrup

  Ønsker du besøg af vores gardinbus i Glostrup og omegn, så er det ganske nemt at starte processen. Du udfylder kontaktformualren med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dine nye gardiner og eventuelt en dato der kunne passe dig. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt i forbindelse med bekræftelse af aftalen, så aftalen passer alle.

  Når dagen er kommet, hvor du får besøg af gardinbussen, har vores gardinekspert sortimentet med og I kan begynde at finde dine nye gardiner. Her kan du også få gode råd og vejledning omkring de enkelte gardintyper, hvad der vil passe ind sammen med din nuværende indretning, samt besvare alle dine spørgsmål du måtte side inde med.

  Efter vi har fundet de gardiner du ønsker, kan vi både hjælpe med montering og opsætning af dem, såvel som fjerne allerede eksisterende gardiner. Når du booker en gardinbus i Glostrup og omegn vil du opleve et højt serviceniveau, der altid tager udgangspunkt i dig og dine behov. Uanset om du ønsker at sætte gardinerne på selv, eller ønsker hjælp til opmåling og installering af gardinerne, kan vi hjælpe dig.

  Du kan booke en gardinbus hos Gardinhylden til private boliger, virksomheder og institutioner. Vi har erfaring med gardiner i huse, lejligheder, kontorer og meget andet. Vi har netop den nødvendige viden til at realisere dine gardindrømme.

  Book din gardinbus gratis og uforpligtende i dag!

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden. Herigennem kan du booke vores gardinbus.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.