Book gardinbus

Det kan være svært at forestille sig hvordan boligen vil komme til at se ud, når indretningen bliver ændret.

Book gardin-bussen gratis


  Find de helt rigtige gardiner med vores gratis gardinbus

  Book gardinbussen, så kører vi glædeligt ud med stofprøver til gardiner og markiser, samt fremviser forskellige typer persienner. På den måde får du det bedst mulige indtryk af vores produkter, så du nemmere kan beslutte dig for, hvad du indrette dit hjem med.

  Det kan være svært at vælge gardiner når man står i butikken og ikke i det rum, gardinet skal monteres i. Derfor er det i næsten alle tilfælde en stor fordel at få vores gardinbus en tur forbi dig.
  Når vi ankommer, har vi bussen fyldt med forskellige stofprøver og vores dygtige eksperter, kan lettere vejlede dig til den helt rette løsning, når de er i lokalet.

  De tager blandt andet højde for lysindfaldet og solens placering i forhold til vinduerne. På den måde er du sikker på at få kompetent og personlig vejledning. Vi hjælper dig også meget gerne med hvilken type gardiner der ville være en god løsning, i netop din bolig.

  Derfor får du det bedste grundlag at træffe din beslutning på. Af og til kan vi vænne os til indretningen i vores hjem, og kun se begrænsninger, men ingen muligheder. Da vores eksperter ikke kender dit hjem, vil de kunne se muligheder og præsentere elegante løsninger, som passer til din bolig.

  Det er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende at booke gardinbussen. Kontakt os allerede i dag, hvis du overvejer at få installeret nye gardiner af høj kvalitet.

  Hvordan kan jeg booke gardinbussen?

  Hvis du ønsker at få monteret nye gardiner i boligen, eller overvejer det, er det en nem mulighed at booke gardinbussen. Når du udfylder kontaktformularen her eller ringer til os på 61 47 94 84, aftaler vi sammen et tidspunkt der passer ind i din kalender. For os er det ligegyldigt om det blot er et enkelt vindue eller et større glasparti, der skal have nye gardiner. Vi kommer altid gerne et smut forbi.

  Når vi har aftalt tid og sted, pakker vi bussen med forskellige vare- og stofprøver, så du kan få det rette indtryk af hvordan rummet ville se ud med nye gardiner.

  Hvis du beslutter at få monteret de gardiner vi har med, opmåler vi for dig og sætter produktionen i gang. Når din bestilling er klar, kommer vi også gerne forbi igen og monterer dem professionelt, så du kan være sikker på de sidder korrekt første gang.

  Se nærmere på vores mange muligheder

  Som din professionelle gardinekspert kan vi hjælpe med stort set alle typer gardiner.

  Dette er både det lette og populære plisségardin, praktiske mørklægningsgardiner, mange former for solafskærmning og meget mere. Udfyld kontaktformularen her på siden eller ring til os allerede i dag.

  Vi glæder os meget til at komme hjem til dig og hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning, til netop dit hjem.

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden. Herigennem kan du booke vores gardinbus.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.