Gardiner

De rigtige gardiner giver dit hjem et unikt udtryk.

Book gratis gardinbussen


  En verden af gardiner

  Vores vision er at skabe oplevelser i dit hjem ved hjælp af skræddersyede gardinløsninger. Ikke alle gardiner har til formål at blokere helt for solens stråler. I disse situationer forstår vi at skabe et unikt lysindfald, som skaber et naturligt oplyst rum uden at du bliver blændet af solen.

  Det hele handler om at vælge den rigtige type gardiner, lavet af metervarer med den rigtige farve og tykkelse. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige gardiner. Find dine gardiner i Glostrup.

  I vores butik og showroom i Glostrup vil du kunne se og mærke meget af vores store udvalg.

  Lamelgardiner giver et stilrent og enkelt look. Gardinet består af smalle lameller, som løber fra top til bund af vinduet, terrassedøren e.li. Lamellerne drejes nemt, så du selv kan bestemme hvor meget lys du vil lade passere. 

  Plisségardiner har en helt anden funktionalitet. Her kan gardinet næsten ikke ses når det er trukket helt op, men kan trækkes ned så det eksempelvis kun fylder den nederste halvdel af et vindue. Det er på den måde ideelt til at holde både lys og nysgerrige blikke ude.

  Yderligere har vi selvfølgelig også traditionelle stofgardiner i alverdens farver, mønstre og tekstiler.
  Alle vores gardintyper kan fås desuden med motor, så du kan styre dem gennem fjernbetjening, app eller kontakt.

  Find dine gardiner i Glostrup

  Der er et hav af muligheder når du skal vælge gardiner til din bolig, til kontoret e.li. Ved hjælp af mange års erfaring og gode forbindelser, kan vi skaffe alle tænkelige typer af gardiner i alverdens farver og mønstre mv. Vores showroom rummer næsten alle former for gardiner. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad vi kan levere.

  Hvis du ønsker at se tekstilerne i dit eget hjem og samtidig få hjælp til at vælge den rigtige type gardin, så vil vi foreslå at få besøg af vores gardinbus – helt gratis.
  På den måde kan vi rådgive dig til at vælge den bedste løsning, der samtidig opfylder dine krav til funktionalitet.

  Dørene i vores showroom står også åbne. Her har vi næsten alt i gardiner, fordelt på 180 m2. Lad vores showroom være din inspirationskilde til at vælge den helt rigtige løsning, som passer til dine behov.

  Vi ser frem til at høre mere fra dig og hjælpe dig i mål med dit indretningsprojekt.

  Udvalgte produkter

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud