Plisségardiner

Plisségardiner er en meget stilren løsning til hjemmet eller kontoret, der kan tilpasses ethvert vindue. Med dets meget lette udtryk kan lyset skånsomt falde ind, mens du stadig blokerer for de direkte solstråler.

Book gratis gardinbussen


  Plisségardiners mange fordele

  Plisségardiner giver et meget let og luftigt indtryk i de fleste hjem, da de er simple og ikke forstyrrer rummet som en helhed.

  En af de store fordele er gardinets lette tilpasning. Plisségardiner kan tilpasses enhver form for vindue og vælges derfor ofte til runde eller halvrunde vinduer og forstyrrer ikke vinduets eventuelle åbne-/lukkefunktion.

  Plisségardinets mange designmuligheder giver dig præcis den form, farve og lysindfald du ønsker. Vi arbejder med skræddersyede løsninger og giver dig altid vores professionelle og faglige råd og vejledning, for at give dig de rette gardiner.

  Derfor hjælper vi dig bl.a. med træ eller metal top- og bundlister, der matcher rummet og vindueskarmen. Vi har også mange forskellige farver væv, der kan give forskellige lysindfald.

  Plisségardinet kan nemlig fås i bl.a. transparant, semi-transparant og mørklægning.

  Vi hjælper dig gerne med både opmålingen og monteringen.

  Kontakt os allerede i dag, så hjælper vi med at finde dine nye plisségardiner i Glostrup.

  Find den rette løsning hos Gardinhylden

  Det er ikke nødvendigvis så simpelt at vælge nye gardiner, som man skulle tro. Plisségardinet har de sidste år indfundet sig i mange hjem og er en simpel, klassisk løsning.

  De fås i flere forskellige former, men et af de mest populære er Top Down / Bottom Up.

  Med denne model kan gardinet betjenes både oppe- og nedefra. Det betyder at du altid kan tilpasse lysindfaldet efter hvor solen står og dine egne behov. Dette er nok den mest effektive måde hvorpå du kan kombinere privatliv og naturligt lys.

  En anden simpel, men æstetik løsning er LiteRise. Her er der tænkt på funktionaliteten, da der er et lille greb du nemt kan hæve og sænke, alt efter hvor meget lys du vil have ind. LiteRise er hensigtsmæssig med småbørn i boligen, da der ikke er den velkendte snor.

  Med Smartcord justeres gardinet nemt med betjeningssnoren. Fordelen ved denne løsning, er at snorens længde tilpasser sig og forbliver kort. På den måde undgår du de velkendte lange snore, der også kan være en udfordring med børn i hjemmet.

  Hvis du søger den mere energibesparende løsning er Duette/Dupli et slags plisségardin der adskiller sig. Duette/Dupli har en dobbeltvævning, der fungerer isolerende. Derfor holdes varmen ude i løbet af sommeren og forbliver indendørs gennem vinteren.


  Derudover tilbyder vu også løsninger fra Velux, som både plissé og duogardin.

  Kontakt os i dag hvis du vil vide mere om plisségardiner

  Hos Gardinhylden kan vi hjælpe dig med alle disse løsninger og vi monterer også gerne dine plisségardiner på mål.

  Er du i tvivl om hvilken model der ville passe bedst til netop dine vinduer, er du velkommen til at booke vores gardinbus helt gratis, eller komme forbi butikken og se nærmere.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig til den rette løsning.

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud