Lamelgardiner

Lamelgardiner er en elegant løsning, der egner sig specielt godt til større vinduespartier.

Book gratis
gardinbussen


  Hvorfor vælge lamelgardiner?

  Der er flere gode grunde til hvorfor lamelgardiner kan være den rette løsning, til netop din bolig. Med de lange, flotte lameller, kan du nemt afskærme fra omverdenen, uden at lukke helt af.
  Vi har nemlig både transparente og semi-transparente løsninger klar til dig. På den måde kan du stadig nyde godt af solens naturlige lys, men bibeholde privatlivet.

  Kom ned i vores gardinbutik i Glostrup eller ring allerede i dag, hvis du vil vide mere om lamelgardinerne og se vores store udvalg.

  Vil du gerne skærme helt af, fås de også som mørklægning. På den måde kan du effektiv lukke sol- eller månelys ude, samt undgå det skarpe lys fra gadelamperne. Vores lamelgardiner med mørklægning er lavet specielt til at holde lyset ude, så du kan få en god lang nattesøvn.

  Få lamelgardiner præcist som du vil have dem

  Hos Gardinhylden har vi et stort udvalg af lamelgardiner.
  Du kan blandet andet få dem i flere forskellige farver. Selvom det er et enkelt design, kan du stadig få dem præcis som du vil have dem og få det elegante udtryk frem i rummet. Alle vores varer er altid i højeste kvalitet, så du kan være sikker på at de holder mange år frem.
  Hvis du vil passe ekstra godt på dem, har de godt af en vredet klud eller en støvekost i ny og næ.

  Vi har desuden lamelgardiner både med og uden motor.

  Lamelgardiner er også en yderst praktisk løsning, da de passer til næsten alle vindueskonstruktioner og kan bøjes efter vinduets udformning. 

  Vi har arbejdet i branchen i mange år og kan derfor hjælpe dig, til den helt rigtige løsning, når du skal have nye gardiner.

  Vi tilbyder gratis opmåling og rådgivning

  Da lamelgardinerne fås i så mange forskellige kombinationer, vil vi meget gerne hjælpe og rådgive dig til den løsning, der passer bedst til netop din bolig. Vi har mange års erfaring i branchen og har opmålt og monteret mange gange før, derfor er vi også klar til at hjælpe dig.

  Hvis du skulle have spørgsmål, kan du altid ringe til os på 61 47 94 84 eller udfylde kontaktformularen her på siden.
  Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Det kan også ofte være rart at se de forskellige modeller og løsninger i hjemmet, derfor kører vi også gerne forbi dig i vores gardinbus – helt gratis.

  Få besøg af vores gardinbus

  Ønsker du professionel og faglig betjening? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos os er du i gode hænder fra start til slut.
  Vi finder det naturligt at have vores kunder i centrum, da de selvfølgelig skal have et kvalitetsprodukt, som de vil være glade for i mange år. 

  Hos Gardin og markisefagmanden benytter vi os kun af kvalitetsprodukter og gennemtænkte løsninger.
  Du er mere end velkommen til at ringe til os på 61 47 94 84 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Så kan vi få en uforpligtende snak om den perfekte løsning til netop dit hjem. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge ind i vores butik i Glostrup, Hovedvejen 150.

  Book vores gardinbus -helt gratis


   Skræddersyede
   løsninger

   Vi går altid ekstra langt for at finde den perfekt løsning til netop din bolig. Du får derfor et smukt og funktionelt resultat.

   Se vores store
   udvalg

   Du kan opleve et bredt udsnit af vores produkter i vores showroom. Der er ingen begrænsninger for hvad vi kan bestille hjem til dig.

   God og grunding vejledning

   Vi er eksperter på vores område. Derfor kan vi give dig personlig service med høj faglighed, på et niveau hvor alle kan være med.

   Produkter af højeste kvalitet

   Alle vores tekstiler, metervarer mv. er altid i kompromisløs kvalitet. På den måde får du et langvarigt resultat med styr på alle detaljerne.

   Indhent et tilbud